Претрага
Претрага
Close this search box.

Bukti rat u opoziciji – Goran Radojev bivši odbornik i funkcioner DS žestoko po “Ujedinjenim za Novi Sad“

Foto: Printscreen youtube

Goran Radojev bivši odbornik i funkcioner Demokratske stranke danima na društvenoj mreži X analizira i kritikuje listu “Ujedinjeni za Novi Sad“ dokazujući zašto ova lista nije potpuno opoziciona.

U svojim analizama je počeo od nosioca liste “Ujedinjeni za Novi Sad“, a reč je o Milošu Tubiću iz Novog DSS.

Kako Radojev navodi Miloš Tubić je bio direktor Tržnice od 2012. do 2016. godine i za njega je bizarno da prvi na opozicionoj listi bude neko ko je direktno upravljao Novim Sadom zajedno sa naprednjacima.

Takođe, Miloš Tubić je i direktor firme Tron tex doo, koja je u direktnoj vezi sa firmom DAMA gradnja koja kupuju zemljište po Telepu i učestvuje u urbicidu ovog naselja, kako opozicionari navode.

Foto: printscreen X

Takođe, na opozicionoj listi ispred stranke Mikija Aleksića se nalazi još jedno ime koje je direktno učestvovalo u vođenju Novog Sada dugi niz godina, a reč je o bivšem članu Gradskog veća Predragu Svilaru, koji je izabran 12. septembra 2012. godine na ovu funkciju.

Foto: printscreen X

Treća osoba koja se našla pod lupom Gorana Radojeva jeste Saša Pejanović iz LSV koji je do pre samo dve godine bio deo vlasti u Novom Sadu. Pejanović je pre dve godine biran za zamenika predsednika Saveta za zaštitu životne sredine, a sada se nalazi na listi Ujedinjenih.

Foto: printscreen X

Dalje, Radojev nastavlja sa analizom pre svega kandidata na listi Ujedinjenih i na visokom četvrom mestu se nalazi takođe kadar LSV Maja Mrnuštik koja je sedam godina bila deo komisije koja je birala direktore javnih preuzeća u Novom Sadu.

Foto: printscreen X

Po Goranu Radojevu Maja Mrnuštik je opozionarka od 24. februara 2023. godine, s obzirom da je tada razrešena sa dužnosti člana Komisije za sprovođenje konkursa za izbor direktora.

Na red za analizu je došao i kadar POKS-a, odnosno Vladimir Milenković koji je od 2016. godine bio zamenik načelnika Gradske uprave za urbanizam, a Radojev je ukazao i na svu šizofrenost ove opozicione liste, jer se na njoj nalazi i Davor Santrač koji je 2017. godine organizovao parastos Dimitriju Ljotiću u Novom Sadu, a sada stoji rame uz rame sa anti-fašistima iz Lige koji su izgleda samo na papiru anti-fašisti.

Foto: printscreen X

I za kraj ostavljamo SPEKTAKL kako navodi bivši funkcioner Demokratske stranke.

Dva puta je bio na listama SNS, bio je i odbornik u Skupštini grada, a sada je na 25. mestu Ujedinjenih, reč je o Saši Novakoviću iz Sremske Kamenice.

Foto: printscreen X

Da nije žalosno, bilo bi smešno.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti