Čajanka  i druženje za drugarice, mame, ćerke, sestre… povodom filma “Male žene” biće održano u četvrtak, 23. januara, sa početkom u 19 časova u bioskopu  Arena Cineplex. 

Ovaj specijalan događaj donosi povratak u stara vremena, kada će svaki posetilac moći da uživa uz čaj i kolačiće sa porukama nekih od najznačajnijih žena sveta kao i radionicu izrade obeleživača za knjige. Radionica počinje u 19 časova a novosadska premijera filma “Male žene” zakazana je za 20 časova.

Ulaznice su u prodaji.

Priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, je večna i bezvremenska. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi I Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe naći svoje mesto pod suncem.

Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=MYnZ0aMlKVI

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments