Претрага
Претрага
Close this search box.

Cena godišnje karte za jedan od najlepših nacionalnih parkova u Srbiji ostala ista, a neophodna su vam ova dokumenta

Foto: nsuzivo.rs

Sredstva će se uplaćivati na namenski račun i koristiće se za zaštitu i unapređenje zaštićenog područja, uređenje i revitalizaciju izletišta, staza i izletničkog mobilijara.

Posetioci Nacionalnog parka Fruška gora moći će da postanu vlasnici godišnje karte za ulazak u ovo zaštićeno područje, a cena godišnje karte iznosiće samo 600,00 dinara.
Kao i proteklih godina, postoji i dnevna naknada za ulazak motornim vozilom u zaštićeno područje i iznosi 300,00 dinara. Nije dozvoljen ulazak niti bilo kakva aktivnost u područjima PRVOG STEPENA ZAŠTITE koja su posebno obeležena.
Godišnja karta za motorno vozilo je izrađena po sistemu “vinjete” i njena cena iznosi 1.200,00 dinara.
Godišnja karta može da se kupi u prostorijama Informativnog centra Javnog preduzeća “Nacionalni park Fruška gora” na Iriškom Vencu svakog dana od 8.00 do 16.00 časova, kao i u prostoru Radnih jedinica JPNPFG Beočin, Vrdnik, Ležimir i Erdevik radnim danima u periodu 7.00 do 15.00 časova.
Foto: izletisrbija.com
Od dokumentacije za nabavku godišnje karte, korisnik je potrebno da podnese ličnu kartu na uvid i saobraćajnu dozvolu zbog registracionog broja vozila za koje se karta kupuje.
Za godišnju kartu korisniku od dokumenata potrebna je samo lična karta.
Postoji i mogućnost slanja godišnje karte putem pošte ukoliko posetioci pošalju zvaničan zahtev za izdavanje godišnje karte na zvaničnu mail adresu ovog nacionalnog parka nadomak našeg grada office@npfruskagora.rs za motorno vozilo i/ili godišnju kartu za posetioce uz skeniranu ličnu kartu i/ili saobraćajnu dozvolu.

Obilje vode, prostranih livada i gustih šuma omogućava izuzetne uslove za život i opstanak raznolike fruškogorske faune. Područje Fruške gore je interesantne geološke prošlosti, tako da je u njenim sedimentima otkrivena veoma raznolika fosilna fauna.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага