Претрага
Претрага
Close this search box.

CEO SVET na otvaranju 22. izdanja „SERBIA FASHION WEEK”-a: MESTO gde moda postaje MAGIJA

Foto: Filip Bakic©/dnevnik

Nacionalna nedelja mode „Serbia Fashion Week” spremna je za svoj najglamurozniji trenutak do sada! Svečano otvaranje 22. izdanja manifestacije zakazano je za 13. oktobar s početkom u 18.30 časova na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta, a posetioci će imati prililku da uživaju u programu do 17. oktobra.

Publika će imati čast da svedoči revijama dizajnera iz različitih krajeva sveta. Pored Srbije i zemalja regiona, svoju kreativnost na ceremoniji svečanog otvaranja prikazaće gosti iz Francuske, Italije, Rusije, Japana, Švedske, Maroka, Malte, Singapura, Tajlanda, Kambodže,Grčke, Bugarske, Rumunije, Moldavije… Ovo je prilika da se, kako najavljuju organizatori, svetlost reflektora usmeri na raznolikost i kreativnost modnog sveta.

Ovo izdanje „Serbia Fashion Week”-a pod parolom „mesto gde moda postaje magija” obećava nezaboravan spektakl modne kreativnosti i magije, okupljajući talentovane dizajnere iz čak 22 zemlje širom sveta.

Foto: Filip Bakic©/dnevnik

Na svečanom otvaranju 13. oktobra, publiku očekuje posebno iznenađenje – nastup 30 članova ansambla Srpskog narodnog pozorišta, koji će upotpuniti veče u kojem će prodefilovati modeli koji će poneti kreacije 22 dizajnera. Ulaz za ovaj jedinstveni modno-kulturni spektakl je besplatan, što znači da svi ljubitelji mode imaju priliku da prisustvuju ovom neponovljivom događaju.

Narednog dana, „Serbia Fashion Film Festival” će doneti poseban program posvećen modnom filmu, dok su za 15. i 16. oktobar zakazane uzbudljive modne revije u Master centru Novosadskog sajma.

Zatvaranje manifestacije predviđeno je za 17. oktobar seminarskim aktivnostima koje su oduvek bile jedan od zaštitnih znakova ove manifestacije. Organizatori najavljuju da posetioci mogu da očekuju inspiraciju, edukaciju i još mnogo toga! „Serbia Fashion Week” će i ovoga puta biti mesto gde moda i umetnost postaju jedno, gde se kreativnost slavi i gde se svako veče pretvara u bajku.

dnevnik

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага