Претрага
Претрага
Close this search box.

ČEP PO ČEP I NEČIJI ŽIVOT POSTAJE LEP! Otvoren konkurs za izbor korisnika za dodelu pomagala

Foto: "Čepom do osmeha"

Otvoren je konkurs za izbor korisnika za dodelu pomagala u 2022/2023. godini Humanitarno-ekološke organizacije “Čepom do osmeha”.

Udruženje “Čepom do osmeha” je rešilo da proširi listu dece kojoj su pomogli i tom prilikom su otvorili konkurs u 2022. godini. Na konkurs roditelji, hranitelji ili staratelji mogu da prijave dete i obezbede mu potrebno pomagalo.

Do sada su usrećili mnogo dece širom Republike Srbije. Dodelili su razne specijalne laptopove sa čitačem za slepe i slabovide, ekrane osetljive na dodir terapeutske triciklove, električna kolica, aspiratore, specijalne aplikacije za kompjutere kako bi deca sa invaliditetom imale iste mogućnosti i šanse za lepše i lakše detinjstvo.

Uslovi i kriterijumi za dodelu pomagala definisani su pravilima konkursa. Konkurs je zvanično objavljen 1. septembra a krajni rok za prijavu sa poslatom potrebnom dokumentacijom na navedenu adresu je 30. septembar. Rezultati konkursa biće objavljeni 30 dana nakon završetka konkursa i isteka roka žalbe na zvaničnom sajtu udruženja. Svi potrebni formulari mogu se preuzeti na sajtu udruženja  cepomdoosmeha.org.rs.

Takođe sve informacije možete dobiti pozivom na broj telefona 069 3113 100, na sajtu udruženja ili upitom na mejl cepomdoosmeha@gmail.com

nsuzivo.rs

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti