Foto: Aleksandar Milutinović

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, sastao se danas sa ministrom Tomislavom Momirovićem, a tema sastanka bila je izgradnja centralnog prečistača.

– Vreme je za početak izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže i centralnog prečišćača otpadnih voda (CPOV) u Novom Sadu u okviru Programa “Čista Srbija”, o čemu sam u društvu ministra Tomislava Momirovića i predstavnika Ministarstva građevinarstva razgovarao sa izaslanicima kineske kompanije CRBC. Dotakli smo se i kapaciteta budućeg CPOV, kao i detalja u pogledu dinamike projektovanja, ali i kapaciteta budućeg CPOV. Jedva čekamo da ovi planovi budu sprovedeni u delo i da Novi Sad postane zelena oaza! – rekao je Vučević

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Stanka
13/04/2021 18:18

Cista Srbija, cist Novi Sad! Neka gradonacelnik napokon naredi da se ocisti divlja deponija i nehigijensko naselje na Novom naselju u ul.Branislava Borote. Problem pokusavamo da resimo vise od petnaest godina i niko ne reaguje. Na javnoj povrsini pripadnici Romske populacije su se nastanili i napravili su deponiju sa tonama i tonama smeca.Svojim trokolicima i malim kamionima godinama, i oni koji ne zive tu, dovlace otpad iz citavog grada(kartone, plastiku,stare prozore, i vrata, namestaj, belu tehniju, metal,razne daske, grede… ) i deponuju ga u neposrednoj blizini stambenih zgrada. Da napomenem da nemaju mokri cvor nego nuzdu vrse gde stignu. Nekada… Učitaj još »