Претрага
Претрага
Close this search box.

Članovi SKONUS-a iz Kosovske Mitrovice podržali zahtev Studentskog parlamenta Univerziteta u Novom Sadu za smenu profesora Dinka Gruhonjića

Foto: IG/skonus.scsu

Na jučerašnjoj sednici Predsedništva SKONUS-a, održanoj na Univerzitetu u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici, članovi SKONUS-a jednoglasno su odlučili da podrže zahteve Studentskog parlamenta Univerziteteta u Novom Sadu, saopštili su na njihovom Instagram profilu.

Podsetimo da studenti Univerziteta u Novom Sadu traže da se zbog širenja verske i nacionalne netrpeljivosti kao i širenja govora mržnje, sankcioniše otkazom profesor Filozofskog fakulteta Dinko Gruhonjić. Zahtev su uputili upravi Filozofskog fakulteta i rektoru.

nsuzivo.rs

Tagovi:

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Roza
25.03.2024 15:34

Naravno, treba podrzati inicijativu studentskig parlamenta Univerziteta u NS da se sankcionise Gruhonjic, neka ide u ZG pa neka tamo siri mrznju. Ako to sad neuradite dacete mu vetar u ledja da jos zesce laje i napada srbe i srpsku crkvu sa Lalickom, Corovickom, Brkovicem i srpskim izdajnikom Bjelogrlicem koji pljuje po Zagrebu, Sarajevu, Dubrovniku i Podgorici a i sam vodi poreklo iz Foce BiH. Treba vas us.a.om motkom oterati iz NS, Vojvodine i Srbije.

Gost
Sloba53
26.03.2024 13:51
Odgovori  Roza

Pravopis ti nije jača strana, a ni racio. Taj “parlament” predstavlja samog sebe i takve kao ti.

Gost
Кисели
25.03.2024 19:38

Какав болесник тај коњ

Gost
Dragan Stojanovic
26.03.2024 13:01

Glasajte u rodnom mestu.

Povezane vesti