Претрага
Претрага
Close this search box.

Continental Automotive Serbia po drugi put Najfit kompanija na Novi Sad Business Run-u

Foto: Gradske info

Novi Sad je juče bio domaćin sportske manifestacije Novi Sad Business Run koja je počela trkom na 5 kilometara na Štrandu i Sunčanom keju i nastavila se druženjem na Štrandu.

Novi Sad je bio centar najvećeg tim bilding i sportsko-poslovnog događaja u Srbiji. Učestvovao je rekordan broj zaposlenih (3200 prijavljenih) iz preko 130 kompanija koje posluju u Novom Sadu i šire.

Photo credit: SE SBR, Radosav Aleksić

Najbrojniji tim na trci bio je tim kompanije Continental Automotive Serbia iz Novog Sada sa 544 trkača a kompanija je po drugi put ponela titulu Najfit kompanije. Continental-ov tim je zauzeo treće ekipno i treće mesto u ženskoj konkurenciji.

-Sve pohvale organizatorima za sjajno organizovan sportsko rekreativni događaj i čestitke svim kompanijama učesnicama. Ponosan sam na sve kolege iz Continental Automotive Serbia koje su učestvovale i pokazale izuzetan timski duh i strast za pobedom, dve naše velike vrednosti. Impresivno je to da je skoro polovina od ukupnog broja naših zaposlenih u Novom Sadu trčala na ovoj trci, njih 544 od 1300 i da smo po drugi put bili najbrojniji tim i osvojili priznanje za Najfit kompaniju 2023. Čestitam kolegama na osvojenom trećem ekipnom mestu i trećem mestu u ženskoj konkurenciji- izjavio je nakon trke Saša Ćoringa, generalni direktor kompanije Continental Automotive Serbia.

nsuzivo.rs

 

 

ОдговориПроследи

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti