Foto: WRIF.com

Američki muzičar Ozi Ozborn i njegova supruga Šeron donirali su internom odeljenju pančevačke bolnice četiri bolesničkih kolica.

Interno odeljenje Opšte bolnice Pančevo dobilo je 7 novih bolesničkih kolica za svih 7 internističkih sekcija, a najveći broj (četiri komada) donirali su čuveni muzičar Ozi Ozborn i njegova supruga Šeron, zahvaljujući Predragu Radmanoviću iz Pančeva koji već godinama živi i radi u Los Anđelesu i koji ih je obavestio o ovoj akciji, piše portal 013.info.

Još tri komada ručnih bolesničkih kolica obezbeđena su zahvaljujući uplatama Dušice Ivanović iz Kanade, Miloša Lazarevića iz Perua i Svetlane Matić iz Austrije koji su pročitali FB priču “U Srbiji bolesne očeve nose u ćebadima” pančevačke poverenice Pokreta za obnovu kraljevine Srbije (od koga je i potekla inicijativa za ovu akciju) Gordane Vlajić i – poželeli da pomognu.

“Neophodno je da složno i mudro prolazimo kroz iskušenja i nevolje, a svakako je najvažnije pomoći zdravstveno ugroženim sugrađanima i na svaki način unapređivati uslove za rad u medicinskim ustanovama”, rekla je Gordana Vlajić za Telegraf.

Izvor: Telegraf.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments