Претрага
Претрага
Close this search box.

Da li je ugrožena bezbednost stanara zgrade na Limanu 1?

Foto: Ustupljene fotografije

Nezadovoljni stanovnik Limana 1 iz ulice Milke Grgurove 4 obratio se portalu NS Uživo anonimnim mejlom izražavajući nezadovoljstvom investitorom koji obavlja nadogradnju zgrade na ovoj lokaciji.

Foto: Ustupljene fotografije

Anonimni stanovnik Limana 1 nam je poslao fotografije iz svog stana koje svedoče oštećenjima izazvanim radovima u zgradi, kao i o potencijanlnom nemaru investitora, dok je najveću zabrinutost izrazio zbog neadekvatno obezbedjenog gradilišta, koje se izmedju ostalog naslanja i na vrtić “Mrvica”.

Foto: Ustupljene fotografije

Ovakvim stanjem stvari su pre svega ugroženi stanovnici četiri ulaza na adresi Milka Grgurova, na brojevima 4 do 4c, sama zgrada, ali ono što posebno navodi u mejlu i što najviše zabrinjava čitaoca jeste ugroženost dece iz vrtića “Mrvica”, na koje se nebezbedno gradilište naslanja.

nsuzivo.rs

Tagovi:

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Goggarah
10.04.2023 19:05

Pazite verovatno je vaš SNS-ovac pa da vas ne budu grdili šefovi o kome pišete

Gost
Zrnica
14.04.2023 11:37

Zivim u istoj zgradi. “Vodovod i kanalizacija” i njihov izvodjac radova “China trade” su raskopali ulicu. I evo, bar dve nedelje niko, ni jedan jedini covek, se nije pojavio da zavrsi radove. Nadogradnju ne placaju gradjani ali ova srpsko-kineska iskopavanja idu iz budzeta (znaci gradjani placaju). Da li je iko odgovoran za te radove ili su svi uzeli produzeni godisnji od katoliskog Uskrsa pa do posle Djurdjevdana?!

Gost
Bbb
19.04.2023 15:46

Laže . Momci rade sve ok. Put je raskopan to finansira republika Srbija,stoji tako mesecima. Veze nema sa nadogradnjom. Znamo i ko je anonimni građanin,bar mi iz zgrade u vrtiću je neki treći investitor,pitajte vrtić.

Povezane vesti

Претрага