Foto: RTV /Aleksandar Galić

Javno preduzeće “Sportski i poslovni centar Vojvodina“ pokreće ovu akciju u cilju promovisanja sporta, bezbednog odrastanja i očuvanja zdravih navika naših sugrađana.

Program Otvorena vrata Spensa – prvi korak do sporta, će se održati u utorakm 4. aprila, u Velikoj dvorani Spensa i Zapadnom holu u terminu od 11.00 do 13.00 sati.

U ovoj organizaciji takođe učestvuju Asocijacija sportskih veterana Novog Sada i Savez za školski sport grada Novog Sada.

Ideja je da se kroz ovu akciju na SPENS privuku školarci iz novosadskih vaspitno-obrazovnih ustanova i da se upoznaju sa sportskim aktivnostima koje se odvijaju u različitim sportskim dvoranama. Deca će imati jedinstvenu priliku da u direktnom kontaktu sa trenerima i sportistima u dvorani ili u holu, učestvuju u promociji raznih sportskih disciplina, koje se održavaju u nekoj od sportskih dvorana SPENS-a.

PROGRAM:

– 10.30 – Službeni ulaz 1 – dolazak gostiju
– 11.00 – Službeni ulaz 3 – organizovani dolazak školaraca/ predstavnika medija
– 11.15 – Velika dvorana – prezentacija sportova na 10 različitih sportskih terena, aktivno učešće dece
– 12.00 – ispred svečane lože: obraćanje Ognjena Cvjetićanina, člana Gradskog veća zaduženog za sport i omladinu/ Dragana Milića, direktora SPENS-a / sportiste
– 12.15 – 13.00 – nastavak prezentacije sportova na različitim terenima u dvorani i u Zapadnom holu uz aktivno učešće dece.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments