Претрага
Претрага
Close this search box.

Danas je “Humanitarni ponedeljak” ponavlja se akcija za Lenku Lazarević

Foto: dnevnik.rs

Prethodni ponedeljak u okviru akcije „Humanitarni ponedeljak“ koja je bila namenjena za Lenku Lazarević prikupljeno je 30.580,00 dinara, s obzirom da je prikupljen iznos manji od 60.000,00 dinara, Pravilnikom o uslovima i načinu sprovođenja akcije zbog loših vremenskih prilika predviđa se ponavljanje akcije narednog ponedeljka, te će se akcija prikupljanja sredstava ponoviti danas 05. juna. Ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

Lenki je sa deset meseci otkrivena akutna limfoblastna leukemija. Nakon 9 meseci intenzivnog bolničkog lečenja i terapije održavanja, bolest se nažalost vratila. Jedina nada za potpuno izlečenje je hitna transplantacija koštane srži. Da bi se to ostvarilo potrebno je prikupiti sredstva u iznosu od 300.000 eura za njeno dalje lečenje i transplantaciju koštane srži u inostranstvu. S obzirom da je vreme ključno u ovoj borbi, pozivamo Novosađane koji su u mogućnosti, da i pored akcije Humanitarni ponedeljak pomognu Lenki uplatom na sledeće žiro račune:

Dinarski račun – UniCredit Banka 170001081914100087
Devizni račun: Unicredit bank Serbia JSC, IBAN: RS35170001081914100184, SWIFT:BACXRSBG.

Ovim putem obaveštavamo sugrađane, koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći, da svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti