Foto: Sailthru

Najmagičniji dan u oktobru biće 10.10, a pored toga što je on numerološki snažan, tada će se dogoditi još važnih stvari koje mogu da utiču na naše sudbine.

U svakom mesecu u godini nađe se po jedan tzv. datum ogledalo – dan koji je po svom rednom broju istovetan s mesecom! U oktobru, desetom mesecu, to će biti 10. dan, a pored numerološke snage koju će 10.10. imati, ovog puta mu još neke stvari idu na ruku da nam donese sreću.

Naime, 10. oktobar ove godine je ponedeljak, što znači da će njegova snaga i energija biti od velikog značaja ako se spremate za neki novi početak: vezu, posao, sitne ili krupne promene u svom životu, kao što su dijeta, treniranje, važne odluke i sl.

Što se tiče numerologije, desetka je broj koji označava upotpunjenje, celovitost, kraj kruga, trenutak kada je sve u ravnoteži. Ukoliko se taj broj duplira, kao u slučaju 10.10, moć brojeva je još veća, kao i vibracija. Ovo čini ovaj dan odličnim za manifestacije, zakon privlačenja, molitve… Bilo šta što primenjujete u potrazi za blagostanjem.

Deseti dan oktobra je, zanimljivo, onaj u kome se završava meteorska kiša Drakonida, meteorskog roja koji je aktivan od 6. do 10. oktobra. One se obično smatraju “zvezdama padalicama”, a veruje se da daju kreativnu energijupotrebnu da se u život uvedu neke promene – makar i najmanje, poput odluke da ćete početi da štedite.

Na ovaj dan Merkur će preći u Vagu, što znači da će izgubiti malo svoje snage. To, međutim, nije loša vest – pošto ulazi u polje Vage, doneće nam stabilnost, spokoj i unutrašnji mir, a olakšaće komunikaciju i postizanje kompromisa s drugima.

Super žena

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments