Dance Park festival organizuje besplatan prevoz iz Beograda i Inđije

       

Još samo tri dana je ostalo do nezaboravnog dvodnevnog spektakla, a Dance Park festival svojim vernim rejverima poklanja prevoz ukoliko su iz Beograda i Inđije.

Ako krećete iz Beograda na Novosadski sajam kako biste iskusili sjajnu žurku, 14. juna budite u 22 sata na Bulevaru Zorana Đinđića, ispred Štark arene, dok je povratak, sutradan, 15. juna u 6 sati ujutru. Možete se prijaviti putem linka: bit.ly/Bg_Ns_14Jun

Ukoliko rejvujete drugog dana, princip je sličan. Polazak je 15. juna u 22 sata, dok je povratak 16. juna u 6 ujutru. Prijavite se za prevoz putem linka:  bit.ly/Bg_Ns_15Jun.

Ove godine, zbog najavljenih loših vremenskih prilika Dance park festival seli se iz Inđije na Novosadski sajam, zato će rejveri iz Inđije takođe imati besplatan prevoz.

Autobus kreće od Kulturnog centra Inđija za Novi Sad 14. juna u 22 sata, a prevoz nazad
biće organizovan 15. juna u 6 ujutru. Slično je i 15. juna kada autobus kreće sa iste
lokacije u 22 časa, dok je povratak planiran 16. juna u 6 sati ujutru.
Ukoliko dolazite iz Inđije, prijavite se putem linkova: bit.ly/In_Ns_14Jun i it.ly/In_Ns_15Jun.

Drugi po redu Dance Park festival okupiće velika imena svetske i domaće rejv scene. Samo u Novom Sadu, na Novosadskom sajmu, 14. i 15. juna okupiće se najbolji di džejevi te napraviti nezaboravnu žurku koja se pamti.

Podsetimo, prve večeri nastupiće James Zabiela, Nakadia, Andrew Meller i Jay Lumen, dok će druge večeri galaksiju prodrmati Metodi Hristov, Marko Nastić, TKNO, Miloš Vujović, Rancha Tek i Goya.

Program festivala:

Požurite jer karte nestaju a ukoliko svoju još niste obezbedili požurite do GIGSTIX-a.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: