Dani otvorenih vrata Gradske poreske uprave Grada Novog Sada u cilju informisanja građana i rešavanja nedoumica

Poreska Uprava Novi Sad, porez
Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada obaveštava sugrađane da će u cilju unapređenja svog rada kao servisa u službi građana, tokom septembra meseca tekuće godine biti organizovani Dani otvorenih vrata Gradske poreske uprave.

Uvođenjem nove aktivnosti sugrađanima će biti omogućeno da od strane najiskusnijih poreskih inspektora, svake subote od 10 do 18 časova u okviru Info pulta Gradske poreske uprave Grada Novog Sada u TC „Promenada“ nivo -1, dobiju odgovore na sva pitanja i smernice u cilju otklanjanja svih nedoumica vezano za porez na imovinu fizičkih lica.

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, kao i do sada, nastavlja sa implementacijom novih rešenja u svom radu, sa ciljem poboljšanja i unapređivanja kvaliteta usluga koje pruža.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
mare
31.08.2023 16:24

Ti u Promenadi nemaju pojma sem da uzimaju proviziju na uplatu…bio sam vezano za porez receno mi da ostavim kontakt,nikada se nisu udostojili da odgovore ni mejlom ni telefonom.Sledeci odlazak receno mi da ne znaju nista o tome i da se obratim koleginici kod koje sam bio ili da odem u poresku.Poslao mejl rekli hvala na kontaktiranju bicete obavesteni,opet nista.Vole da kamatiraju pa to ti je.

Povezane vesti