Претрага
Претрага
Close this search box.

DANICA JE PRVA NOVOSAĐANKA ROĐENA NA DAN GRADA Đurić: Snažno nastavljamo da podržavamo brojne programe pronatalne politike (FOTO)

Foto: Screenshot

Grad Novi Sad je obezbedio svoj deci kojoj se rode danas, novčani poklon u iznosu od po 300.000 dinara. Prva beba koja je došla na svet u 01.35 časova je Danica.

-Prva Novosađanka koja nas je obradovala na 276. rođendan našeg grada je Danica Bogdanović, rođena sat i 35 minuta posle ponoći. Čestitam roditeljima, drago mi je što čujem da su beba i njena majka Milica dobro. Grad Novi Sad posebno daruje svaku novosadsku bebu koja se rodi 1. februara sa po 300.000 dinara, i u 2024. godini nastavljamo snažno da podržavamo brojne programe pronatalitetne politike.
Danas je za Novosađane i sve koji borave u našem gradu: besplatan parking, gradski i prigradski prevoz JGSP autobusima, turističke ture po gradu, upis u Gradsku biblioteku, koncerti u Kulturnim stanicama, slobodan je ulaz na bazen i klizalište u SPC “Vojvodina” kao ulaz na bazen “Slana bara”. Srećan Dan Grada Novog Sada- stoji u objavi.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti