Претрага
Претрага
Close this search box.

Deca iz vrtića “Vendi” družili se sa medicinskim sestrama, vojnicima i vatrogascima! Vučinić: Na završnici projekta „Ko čuva naš Grad“ mališani su učili o bezbednosti i očuvanju grada

Foto: Screenshot/IG

Deca iz strarije grupe vrtića „Vendi“ razgovarala su sa novosadskim medicinskim sestrama, vojnicima, vatrogascima i policajcima, a posetili su i Turističku organizaciju Novog Sada, Muzej Vojvodine i Stadion Karađorđe, a sve u cilju upoznavanja sa važnim ljudima koji čuvaju i brinu o našem gradu.

Članica Gradskog veća za obrazovanje Dina Vučinić učestvovala je danas u obilasku zajedno sa mališanima i tom prilikom podelila sledeće:

Foto: Screenshot/IG

“Veoma mi je drago što su deca od pet godina iskazala interesovanje za jednu bitnu i ozbiljnu temu. Oni su u svom istraživanju zašli u istoriju našeg Novog Sada, upoznala se sa likom i delom Svetozara Miletića i drugih znamenitih Novosađana i razgovarali sa sugrađanima različitih profesija. Za to su u velikoj meri zaslužne njihove vaspitačice Vesna Šašić i Katarina Bosnić Marković koje su ovaj projekat prilagodile deci i učinile ga kako informativnim tako i zabavnim, a to je za svaku pohvalu. Danas smo, na završnici projekta„Ko čuva naš Grad“, u njihovom vrtiću sumirali sve što su naučili, a ja sam se potrudila da im što bolje objasnim na koje sve načine čuvamo grad i koliko nam je bezbednost važna, ali i da im obećam da ćemo ozbiljno razmotriti njihove predloge o izgradnji novih bazena, postavljanju tobogana i drugih sadržaja za igru u Novom Sadu.” istakla je na svom Instagram profilu članica Gradskog veća Dina Vučinić.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага