Претрага
Претрага
Close this search box.

DECA, RODITELJI, VASPITAČI I UPRAVA UDRUŽENI ZAJEDNO “Radosno detinjstvo” dopremilo humanitarnu pomoć za naselje Bangladeš (VIDEO)

Foto: Screenshot Instagram guns_zasocijalnuidecijuzastitu

U požaru koji je naselje Bangladeš zahvatio 12. aprila, domove je izgubilo 26 porodica koje su privremeno zbrinute u Svratište i u Futog.

U pomoć je pritekla i Predškolska ustanova “Radosno detinjstvo”, koja je na dan požara porodicama obezbedila obroke iz svoje centralne kuhinje.

Ovog puta “Radosno detinjstvo” prikupilo je humanitarnu pomoć za naše sugrađane u naselju Bangladeš koje je dopremljeno sa njihovim vozilima. Prikupljeni su odeća, obuća, hrana i sredstva za higijenu koju su brižljivo doneti u objektima obdaništa.

-Predškolska ustanova “Radosno detinjstvo” Novi Sad je prikupila humanitarnu pomoć za naselje Bangladeš koje je nedavno nastradalo u velikom požaru. Hvala svima, deci, roditeljima, vaspitačima, zaposlenima i Upravi na čelu sa direktorkom Majom Popov. Ovako se usmeravaju naši mališani, ovako se pokazuje empatija, humanost, saosećajnost i drugarstvo! Hvala vam, još jednom od srca- stoji na Instagram stranici Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti