Na našoj Instagram stranici juče, 26. oktobra objavili smo fotografiju na kojoj se nalazi deponija šuta na Dunavcu pored dolme na Telepu, na tablama koje su bačene napisana je adresa Heroja Pinkija 107.

Povodom te fotografije kontaktirao nas je vlasnik firme Branislav Jocić PR sala Tamaris Novi Sad, koja se nalazi na gore pomenutoj adresi.

 “Moje ime je Branislav Jocić i vlasnik sam sale za venčanja Tamaris koji se nalazi u ulici Heroja Pinkija br. 105, a koji se plac proteže i na broj 107. Ovim putem želim da se ogradim od navedenog incidenta i izvestim Vas da nikada nismo iznosili šut na pomenutom lokalitetu. Pored navedenog, kao i svi savesni građani Grada Novog Sada, najoštrije osuđujemo takav čin, budući da se njime ugrožavaju i naša prava”, navodi u demantu Branislav Jocić.

Autor: nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tanja
27/10/2020 15:55

Pa onda gospodine Jocicu, osim sto demantujete po novinama ucinite nesto za tu istu prirodu. Da li ste zvali komunalce ili tako nesto, možda pokušali da vidite ko je u vaše ime napravio deponiju na lokaciji koja je vrlo blizu vašeg placa!? Ako ste renovirali kupatilo u vašem objektu, jako ste sumnjivi, jer onu sanitariju rasutu po Telepskom nasipu je teško zaboraviti.

Djoki
28/10/2020 18:02
Reply to  Tanja

Normalno!!!

Sloba
30/10/2020 23:56

Sad ce da ispadne da branim lika, a nije, ali kako on da bude kriv, ako je unajmio majstore koje bas briga da normalno iznesu sut, vec ga bacaju? Da li, ako je to sa njegovog placa, on treba da ocisti i ako je preko Instagrama otkrio sta su majstori uradili? Naravno i bez odlaganja, ali ne treba odmah drvlje i kamenje po liku.