Претрага
Претрага
Close this search box.

Dina Vučinić: Pobeda SNS-a će biti ubedljiva, opozicija neka proveri sa svojim šefovima i Proglasom ko ispisuje grafite o bojkotu izbora

Foto: Ustupljena fotografija

Svesna činjenice da će izgubiti na iznorima 2. juna, opozicija koja se do juče svim snagama zalagala za bojkot izbora, počela je, po oprobanom gubitničkom običaju da se bavi spinovima i lažima. Protivnici izbora, koji su da bi sprečili njihovo održavanje išli u Strazbur, Brisel, Bundestag, na kolenima preklinjali strance da izbore u Srbiji zabrane i njih ukazom dovedu na vlast, sada ispisuju grafite po novosadskim ulicama koji pozivaju na bojkot izbora, i za to optužuju Srpsku naprednu satranku.

Pošto je Srpska napredna stranka uverena u svoju pobedu, ubedljiviju nego ikad, predlažemo ujedinjenim novosadskim diletantnima da provere sa svojim šefom Draganom Đilasom i proglasom da li su možda oni u strahu od ubedljivog poraza naručili ispisivanje grafita.
Za razliku od vas, Srpska napredna stranka zna da ne postoji drugi suverenitet niti legitimitet osim onog koji građani daju na izborima. Iza Srpske napredne stranke stoje rezultati. Otvorili smo 14 novih i nismo zatvorili nijednu fabriku. Nismo otpustili nijednog, ali smo obezbedili posao za 45.000 Novosađana. Sva gradska preduzeća pozitivno posluju. Prosečna plata se sa 47.000 uvećala na 103.000 dinara, a budžet grada se sa 18 uvećao na 43 milijardi dinara. Sagradili smo desetine kilometara kanalizacije i rekonstruisali veliki broj bulevara i nismo ukrali nijedan.

Iza nas stoji uspeh, a iza vas stoji katastrofa!

Zatvorili ste sve novosadske fabrike. Bez posla ste ostavili desetine hiljada ljudi. Gradska preduzeća su grcala u dugovima. Niste se bavili potrebama građana, samo ste smišljali načine kako da novac svih građana ispumpavate u svoje džepove. Niste izgradili ni jedan jedini metar kanalizacije, ali ste ukrali toplanu, ceo bulevar i 4,5 miliona evra. Svi vaši radovi su bili fatamorgana, fikcija, sredstvo za krađu para iz budžeta. Novosađani znaju šta je vaš plan – da se domognete 43 milijarde dinara iz gradskog budžeta, i ponovo ih kao nekad, umesto u bolji život građana, premestite u svoje džepove.

I zato svoj poraz pokušavate da prikrijete izmišljotinama i spinovima. Ali, 2. juna će biti jasno ko je pobednik, a ko varalica.

Novi Sad, 11. maj 2024. godine

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
11.05.2024 17:44

S obzirom kakvu pljuvacku kampanju vodite, kradja izbora ce definitivno biti epska! 🙂

Last edited 13 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti