Foto: Printscreen

Kao što je već poznato Disney+ je najavio proširenje svoje mreže na pojedine evropske države i napokon stiže u Srbiju za tačno nedelju dana, 14. juna. Striming servis će se ovoga leta pojaviti u 42 nove zemlje među kojima su i sve naše komšije. Usluga će biti dostupna u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Foto: Printscreen

Diznijeva platforma uključuje naslove iz bogate istorije kompanije, a ovde se nalaze i svi Marvelovi blokbasteri. Osim superheroja na Disney+ možete gledati Star Wars filmove, Pixarove naslove, filmove i serije od National Geographica, FOX-ov sadržaj, Huluove serije i mnoge druge. Platforma će biti podeljena na šest kategorija; Marvel, Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic i Star.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Disney+ (@disneyplus)

Konačno možete legalno pratriti nove epizode Mandaloriana i Obi-Wana, ali i Lokija, Ms. Marvel, Moon Knighta i Only Murders in the Building. Na platforimi se nalazi više od 900 filmova i preko 600 serija, rekao je Kakhaber Abashidze, potpredsednik Diznija i generalni direktor za medije za sredinju i istočnu Europu.

Još uvek nije poznato da li će platforma sadržati titl na srpskom jeziku.

Cena mesečne pretplate biće 7,99 evra, a godišnja 79,90 evra. Sadržaj će se moći preuzimati neograničeno na deset uređaja, sa maksimalno sedam profila, a u isto vreme će se moći gledati na njih četiri. Deo sadržaja moći će se gledati u 4K kvalitetu, a osim svih novotarija iz Diznijevog i Marvelovog sveta možete gledati i starije serije poput Losta i Uvoda u anatomiju.

Ognjen Medić / serijala.com

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments