Do kraja nedelje prijave za fantaziranje na šestom NS Marketu u Eđšegu

       

Šesti NS Market biće održan u subotu, 8. juna, od 11 do 19 časova u prostoru Kulturne stanice “Eđšeg“ (ulica Antona Čehova 4).

U skladu sa ambijentom, ovoga puta moto NS Marketa je fantaziranje. Stari, ali i novi izlagači fantaziraće zajedno sa vaam. Svi oni koji žele da se pridruže i svoje isfantazirane proizvode i kreacije izlože na NS Marketu, mogu da se prijave još uvek. Do kraja sedmice važe niže cene zakupa.

U okviru NS Marketa, u dogovoru sa timom Kulturne stanice, koristiće se Centralna dvorana i dvorište “Eđšega“. U dvorani će biti postavljene tezge za handmade i zanatske prizvode, dok će na prednjem delu, neposredno ispred zgrade (pod tremom), biti tezge za izlagače sa hranom i pićem. Kao što su izlagači i posetioci NS Marketa navikli, i ovog puta biće zabavnih sadržaja koji će se odvijati u dvorištu.

NS Market izlagačima nudi prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju vas kao izlagača i vaših proizvoda i usluga. Nude vam i dobru energiju koju na NS Marketu stvaraju i dele. I odličnu zabavu, jer nastupaju uvek i vrsni muzičari.

Ukoliko ste zainteresovani da nastupite i novosadskoj publici predstavite svoj rad i proizvode na Šestom NS Marketu, popunite prijavne formulare koji se nalaze na sajtu www.nsmarket.rs, a potom ih pošaljite na mail adresu [email protected].

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments