Foto: klub beba trudnica

Besplatan panel za trudnice pod nazivom “Dobro došla bebo” održaće se u petak, 17. juna od 17 časova u hotelu “Dach” u Novom Sadu.

Organizator je “Klub beba trudnica i mama” iz Niša, a cilj okupljanja trudnica je između ostalog edukacija od strane eminentnih doktora iz oblasti ginekologije i pedijatrije
Reč je o panelu u okviru nacionalne kampanje “Pojačajmo svest o zajedništvu i povećanju nataliteta” u okviru koje se održavaju besplatne edukacije budućih mama i njihovih partnera kako o trudnoći tako i o nezi bebe.
Foto: klub beba trudnica
Trudnoća sem radosti donosi i mnoge strahove, pre svega od porođaja, a o tome kako izgleda I, II, III trimestra trudnoće, ali i kako se ponašati tokom porođaja na panelu govoriće dr Jelena Nišević, specijalizant ginekologije i akušerstva iz SGB “Genesis” Novi Sad.
Patronažna sestra Tatjana Olear Gaćeša iz Doma zdravlja Novi Sad, daće prve i važne savete budućim roditeljima da se lakše, brže i bolje snađu u novim ulogama. Objasniće, pokazaće i naučiti roditelje sve što je važno da znaju kada je celokupna nega i ishrana bebe u pitanju.
Za sve prisutne goste, partneri i Klub su obezbedili razne korisne poklone za mamu i bebu, kao i poklon vaučere i popuste. Očekuje se učešće oko 100 trudnica iz Novog Sada i Vojvodine.
Humanitarna organizacija “Klub beba trudnica i mama” iz Niša postoji od 2016. godine i broji preko 10.000 članova. Do sada su panele ovog tipa održani u Nišu i Beogradu, a naredni se očekuju u Kragujevcu i Pirotu.

blic.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments