Претрага
Претрага
Close this search box.

Dobro pogledajte u SVOJ DOM, možda imate stvari VREDNE čitavo bogatstvo a da ni ne znate (FOTO)

Foto: Screenshot/ilustracija/nsuzivo.rs

Sa dolazaskom novijih generacija i tehnologija u zaborav su pale stare stvari, knjige i novac. A šta ako vam kažemo da možda baš u vašem domu imate stvar vrednu pravo bogatstvo? Gledajući popularnu stranicu za kupovinu, prodaju i zamenu ustanovili smo da možda baš imate neku vrednu stvar u kući a da ni ne znate

U prodaji smo pronašli stare figure, novac, lampe i knjige. Cena naravno oscilira u zavisnosti od godine proizvodnje, retkosti primeraka, ali i volje ponuđača.

Tri stare figure, koliko možemo da zaključimo na slikama od porcelana su, koštaju čak 20.000 dinara.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Tako se u prodaji našla stara alt dutsch vitrina. U opisu nismo pronašli iz koje godine potiče, niti da li je restaurirana. Kako prodavac navodi, ona je u odličnom stanju a košta 900 evra.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Večita dilema- da li je stari novac vredan i koliko tačno. Na ovom sajtu pronašli smo novac koji se prodaje od 40 dinara pa do više stotina evra. Naravno zavisi u kakvom je stanju, iz kojeg je perioda. Nama je zanimljiv bio stari novac bronza “osterreichrepublic” iz 1910. godine. Koliko smo uvideli očuvan je, a cena za jedan je 40 evra.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Ponuda starog papirnog novca takođe je velika. Naime čovek je ponudio 155 komada papirnog novca iz Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Odlično su očuvani, a zamena nije moguća. Cena za ove primerke je 20.000 dinara.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Pronašli smo i mašinu za šivenje, dobro očuvana a zamena je moguća. U kategoriji je kolekcionarstvo a košta 30.000 dinara.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Stari papirni novac iz Jugoslavije u vrednosti od 10 dinara, 20 dinara i 50 dinara. Dobro očuvane a prodaju se po ceni od 80 evra.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Po ceni od 250 evra prodaju se 50 denari, suberati, bronzani i srebrni.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Knjiga “Mi smo smešna porodica” od autora Rade Obrenovića. Prodaje se kao redak, prvi primerak u kojoj se autor potpisao kao sin a posvetio ju je majci. Tako očuvana, prodaje se po ceni od 100 evra a cena je fiksna.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

Ako niste u mogućnosti da kupite životinju, na ovom sajtu možete da je udomite. Ili da preuzmete za nekog ko vam je drag a nije mogućnosti da kupi životinju. Od rasnih pasa do mešanaca, na vama je izbor koja će vam životinja osvojiti srce. Jednostavan način da se usrećite ili da nekoga usrećite.

Foto: Screenshot/nsuzivo.rs

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti