Za Doček 7528 u Novom Sadu 13. januara aktiviraće se 50 lokacija, uz 200 umetnika iz 10 zemalja.

Danas, 13. januara, ulaznice će se prodavati po finalnim cenama do 17 časova, na prodajnim mestima Gigs tix-a i putem njihovog sajta: http://gigstix.com/

Kupovina ulaznica biće moguća i pred sam početak događaja, na lokaciji gde se taj događaj održava, ukoliko se kontigent prethodno ne rasproda.

Sve informacije o izvođačima, satnici, lokacijama, prodaji ulaznica mogu se pronaći na sajtu Dočeka i na društvenim mrežama.

Podsećamo, za razliku od Dočeka 2020. kada su svi sadržaji bili besplatni, u centru grada, na otvorenom, Doček 7528. je u zatvorenim prostorima, širom grada, u večernjim satima.

Kroz Doček 2020. i 7528. godine Novi Sad ponovo povezuje dve Nove godine, dva računanja vremena, dva kalendara, dva pisma, dva koncepta, podiže kapacitete kreativne industrije i slavi jedinstvo različitosti buduće Evropske prestonice kulture. Spajanje vizuelne umetnosti i muzike, kao univerzalnih jezika koje svi razumemo, izdvaja Doček, a samim tim i Novi Sad kao grad koji će Novosađanima i gostima grada pružiti jedinstven audio-vizuelni doživljaj.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
cilemile
13/01/2020 10:04

Budalaštine za ovce…..