Foto: Aleksandar Milutinović/TONS

Kompanija “Srbija voz” će, tokom održavanja “Beer festa”, od 18. do 21. avgusta, uvesti dodatne, noćne polaske vozova za Novi Sad, Pančevo i Vršac.

“Srbija Voz je, u saradnji sa organizatorima “Beer festa”, obezbedio bezbedan povratak kući za posetioce koji dolaze iz Novog Sada, Pančeva i Vršca, uvođenjem dodatnih noćnih polazaka sa stanice Novi Beograd”, rekao je direktor “Srbija voza” Đorđe Prokić.

On je precizirao da su polasci u petak i ponedeljak u 2.30 posle ponoći, a u subotu i nedelju u 3.30 za Novi Sad i u 3.50 za Vršac.

Prokić je naveo da se “Srbija voz” opredelio za polaske do ta tri grada imajući u vidu kratko vreme putovanja, tako da putnici, uglavnom mladi, mogu za pola sata ili najviše sat vremena da dođu od Vršca do Beograda i da se noću vrate.

“Voz će stajati na usputnim stanicama do Novog Sada i u pravcu ka Vršcu i Pančevu. Zato mislimo da će ove linije biti najkorišćenije”, rekao je Prokić.

On je apelovao na posetioce festivala da se ponanašaju odgovorno i koriste voz kao prevozno sredstvo, navodeći da se karte, osim na blagajni, mogu kupiti pomoću mobilne aplikacije, kao i putem sajta www.srbijavoz.rs.

Dodatni noćni vozovi za Novi Sad, Pančevo i Vršac kretaće sledećim voznim redom:

Petak, 19. avgust:

– 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.

Subota, 20. avgust:

– 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.

Nedelja, 21. avgust:

– 3.30 polazak za Novi Sad, 3.50 polazak za Vršac.

Ponedeljak, 22. avgust:

– 2.30 polazak za Novi Sad, 2.30 polazak za Vršac.

blic.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Lela
19/08/2022 12:30

Dan traje do ponoci, pa ovi sitni jutarnji sati pripadaju novom danu, ne znam da li su vas svi razumeli :/