Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik Pokrajinske Vlade Vojvodine Igor Mirović i guverner Razvojne banke Rolf Vencel obišli su radove na Domu zdravlja na Limanu. 

Radovi su započeli u februaru prošle godine, a koronavirus uticao je na radove. Investicija vredna 826 miliona dinara, podrazumeva nove plafone, instalacije, podove, opremu i nameštaj. Rekonstrukcija će biti realizovana do kraja jula.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Posle gotovo 40 godina ovaj najveći objekat Doma zdravlja “Novi Sad” će biti u potpuno novom ruhu, sa novom opremom, prilagođen u korist pacijenata, sugrađana, ali i svih zaposlenih- rekao je Vučević.

Predsednik Pokrajinske Vlade Mirović istakao je da je zadovoljan što sa Razvojnom bankom imaju dobru saradnju i da će ove godine nastaviti sa rekonstrukcijom i izgradnjom objekta Kamenica 3, radiće se i rekonstrukcija bolnice u Kikindi.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Veoma sam impresioniram onim što vidim. Ovo je dobar naoredak, vi ćete na kraju imati jednu novu bolnicu. Dobio sam informaciju da ovde dnevno bude zbrinuto oko 5.000 pacijenata, što znači da ova ambulanta ima veoma važnu ulogu- naglasio je guverner Vencel.

Ivona Karan

 

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Миша
11/03/2021 15:21

Страшно, зовите Галенс у помоћ

nk_nk
12/03/2021 01:10

Molim vas da toalet za invalide bude i u prizemlju, a ne samo na 3. spratu, i da se u njega moze uci lako kolicima.

Mk-4
14/03/2021 17:09

Hoće se rešiti i problem malog broja parking mesta oko doma zdravlja ili ćemo i dalje plaćati kazne za parkiranje na zelenoj površini a doveli bolesno dete na pregled recimo?