Претрага
Претрага
Close this search box.

DONOSIMO VAM CENE NOVOGODIŠNJIH PAKETIĆA U NOVOM SADU: Gde kupiti i šta se u njima krije

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Bez obzira da li imate 5, 15 ili 25 godina svako želi poklon ili bar neki paketić za Novu godinu. Istraživali smo za vas kakva je ponuda novogodišnjih paketića u našem gradu.

Većina pohita u markete kao što su Maxi, Idea ili neki od tih najdostupnijih trgovinskih lanaca kojih ima na svakom ćošku.

Foto: Pixabay

Maxi, kao i svake godine, u svojoj ponudi ima paketiće za decu koji su puni slatkiša i grickalica. Njihova cena varira u zavisnosti od proizvođača, pa tako možete kupiti “Pionir” paketić koji na akciji košta 844 dinara, a težak je 1,73 kg. U njemu se nalaze razne čokolade, medeno srce, napolitanke, gumene bombome i još mnogo toga.

Takođe, na istom mestu možete pronaći i nešto skuplje paketiće kako za devojčice tako i za dečake koji sadrže i igračke za decu, a njihova cena iznosi oko 1.100 dinara.

“Swisslion Takovo” takođe u svom novogodišnjem asortimanu nudi različite veličine paketića u kesi, novogodišnjih kućica i slatketića u kojima je pregršt čipseva, štapića, išlera, čokolada i bombonica.

Međutim, ako svoje mališane želite da iznenadite nekom igračkom, prodavnice kao što su „Dexy Co“ pripremili su svoje paketiće u kojima se nalaze LOL devojčice, mini cevtne princeze, „Trimbroji“ pečati, školske sveske, puzle i slično. Njihova cena kreće se od 1.500 dinara pa naviše.

Cene paketića uglavnom se kreću od 500 do 1.000 dinara, a težina paketića je od 450 grama do 1.180 grama.

Ima i onih od 2.383 grama koji koštaju 2.400 dinara.

Ponuda je raznovrsna gde god se okrenete pa stoga obradujte svoje najmilije i uživajte u prazničnom darivanju!

nsuživo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага