Претрага
Претрага
Close this search box.

Društvenim mrežama kruži nova prevara: Kompanija se hitno oglasila!

Foto: Pixabay

Nagradna igra povodom 8. marta koja kruži društvenim mrežama i putem poruka pod logom kompanije “Lidl” je prevara.

Brojni građani u Srbiji su u poslednjih nekoliko dana na svoje telefone dobili poruku da mogu da učestvuju u nagradnoj igri koju organizuje lanac trgovine “Lidl”, a u kojoj se navodi da mogu da osvoje 30.000 dinara.

U poruci se navodi da je nagradna igra organizovana povodom 8. marta. U njoj se vidi prepoznatljiv logo trgovinskog lanca. Kad se klikne na link otvara se stranica na kojoj se navodi da će osoba kroz upitnik imati priliku da dobije 30.000 dinara.

Povodom ove prevare oglasili su se i iz pomenutog lanca.

“Kompanija Lidl Srbija upozorava potrošače da su se na društvenim mrežama pojavili lažni profili sa nagradnim konkursima i igrama koji navode da u ime kompanije dele nagrade. Kompanija apeluje na potrošače da se ne prijavljuju, ne registruju i ne ostavljaju svoje lične podatke, radi sopstvene zaštite”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju su takođe dodali da se trenutno sprovodi samo jedan zvanični nagradni konkurs i da se organizuje samo jedna nagradna igra povodom rođendana Lidl Plus aplikacije.

“Samo na navedenim, zvaničnim profilima Lidl Srbija se uvek mogu pronaći sve validne informacije kao i aktuelnosti u vezi kompanije”, naglasili su.

b92

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti

Претрага