DRVEĆE SRUŠENO U OLUJUAMA IDE U DOBROTVORNE SVRHE:  JKP Gradsko zelenilo Novi Sad deli ogreve socijalno ugroženim porodicama (FOTO)

Foto: gradskozelenilo.rs

JKP Gradsko zelenilo Novi Sad, započelo je akciju u kojoj će bez obeštećenja deliti ogreve socijalno ugroženim porodicama u Novom Sadu.

Posle udara superćelijskih oluja 19. i 21. jula na teritoriji grada i prigradskih naselja došlo je do oštećenja i izvaljivanja velikog broja stabala. JKP „Gradsko zelenilo“ je palo drveće deponovalo na prostor svog rasadnika. Ovde se uz pomoć radnika iz JP „Vojvodina šume“ sada pripremaju ogrevna drva, a tokom iduće nedelje ista će biti podeljena socijalno ugroženim porodicama.

Drva će biti dodeljena u skladu sa spiskom dostavljenim od strane Gradske uprave za socijalnu i dečiju zaštitu i u saradnji sa Crvenim krstom Novog Sada.

drva za ogrev
Foto: gradskeinfo.rs

Ovim rešenjem, deponije suvog i bolesno drveća, nastalog u olujama, postaće prkopotrebna pomoć socijalno ugroženim građanima u Novom Sadu, koji pred zimu neće morati da brinu o tome kako da zagreju domove.

gradskeinfo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti