Претрага
Претрага
Close this search box.

Dve manifestacije na jednom mestu: Dani turizma i Sajam za žene ovog vikenda u TC Promenada!

Foto: Vizual

U TC Promenada tokom ovog vikenda, 4. i 5.  marta, održaće se “Lady weekend” kao i Dani turizma u periodu od 10 do 20 časova.

Lady weekend je sajam za žene koji je u potpunosti podređen i posvećen svim potrebama današnje savremene žene. Znamo da nam predstoji Dan žena, a najbolje ćemo se za taj dan spremiti ako ranije shvatimo da moramo odbvojiti vremena same za sebe. Zato je slogan ovogodišnjeg sajma “Najbolje za nju!”

Ono što je najbolje za Vas moći ćete da nađete na brojnim pultovima koji će ponuditi najrazličitije kvalitetne proizvode, akcije, popuste i podsetiti Vas da same sebi morate biti važne i, kao što i naš slogan kaže, najbolje!

Foto: Promo

Dve manifestacije na jednom mestu – Dani turizma

Tokom ovog vikenda takođe će se održati još jedan sajam u Promenadi, odnosno Dani turizma.

Dani turizma u Novom Sadu pomoći će nam da otkrijemo lepotu sopstvene zemlje, da probamo najpitkija vina, najukusnije specijalitete naše jedinstvene domaće kuhinje i izaberemo najudobniji smeštaj na planinama, rekama, jezerima, u banjama.

Cilj manifestacije Dani turizma je da objedini turističku ponudu iz jednog geografskog regiona kao što je Srbija, omogući prepoznavanje turističkih potencijala i doprinese ekonomskom razvoju. Organizovanjem ovakvih manifestacija potrošačima i posetiocima se pruža kompletna slika ponude celokupnog područja koja se bavi sektorom turizma.

Ulaz na obe manifestacije je potpuno besplatan.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti