Претрага
Претрага
Close this search box.

“EXIT” MENJA REŽIM SAOBRAĆAJA: Od sutra privremena izmena OVIH autobuskih linija

jgsp - autobusi, javno gradsko saobraćajno preduzeće
Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Određena je privremena izmena režima saobraćaja za sva motorna vozila, osim za dostavna vozila za potrebe festivala, akreditovana vozila i vozila za koje organizator festivala u saradnji sa obezbeđenjem i Ministarstvom unutrašnjih poslova oceni da su potrebna za nesmetano odvijanje festivala u Beogradskoj ulici, Štrosmajerovoj ulici, ulicima Prote Mihaldžića, Lisinskog, Vladimira Nazora, u jednosmernoj ulici koja vodi od Petrovaradinske tvrđave na Kamenički put i Preradovićevoj ulici, od Beogradske do Šenoine ulice, na delu Trga vladike Nikolaja, u Beogradskoj ulici i delu Preradovićeve ulice, od Beogradske ulice do Dunavske divizije.

Određena je i zabrana odvijanja saobraćaja na saobraćajnici koja vodi na Petrovaradinsku tvrđavu (penjanje na Trvđavu) iz Preradovićeve ulice u Petrovaradinu, za vreme trajanja festivala „EXIT 2024″.

JGSP „Novi Sad” će privremeno izmeniti trase autobuskih linija, i to linije broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 10. do 14. jula 2024. godine, od 17.00 časova do 8.00 časova narednog dana, kao i 15. jula 2024. godine do 8.00 časova.

Privremena izmena režima saobraćaja na saobraćajnici koja vodi na Petrovaradinsku tvrđavu (penjanje na Trvđavu) iz Preradovićeve ulice u Petrovaradinu važi sve vreme trajanja festivala.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti