Foto: zrenjaninski.com
Film ”Toma” u Hrvatskoj u prvom vikendu prikazivanja oborio je rekord star 10 godina i postao srpski film sa najboljim otvaranjem u toj zemlji u istoriji, nakon što ga je od četvrtka pogledalo 8.035 ljudi.

Novo ostvarenje Dragana Bjelogrlića kritika je prvo dočekala na nož,  međutim nakon premijere u toj zemlji prerastao je u srpski film s najboljim otvaranjam u istoriji Hrvatske.

Film o legendarnom pevaču Tomi Zdravkoviću time je srušio rekord koji je 2011. godine u hrvatskim bioskopima postavila komedija “Parada”.

Povodom približavanja apsolutnom rekordu od 800.000 gledalaca za svega pet nedelja prikazivanja u Srbiji – ekipa filma “Toma” sprema posebne poklone za posetioce. Od srede 27.10. u biskopima širom Srbije svaki gledalac dobiće na poklon knjigu o Tominom životu po kojoj se snimao film. Dodatno, pred početak svake projekcije biće emitovan kratak film o tome kako se snimao Toma, kao i kako su se glumci spremali za najznačajnije scene. U narednoj nedelji ekipa će organizovati i posebna druženja sa glumačkom i autorskom ekipom.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Ozren
26/10/2021 10:08

Sad ce hrvati reci da je Toma Zdravkovic hrvat…