Filmski program Kulturnog centra Novog Sada od 21. do 24. marta

       

Filmovi “Javna publika”, “Pulen”, “Lepotica i lepotica”  i “Kao dečaci” biće na repertoaru bioskopa Kulturnog centra Novog Sada od 21. do 24. marta.

Projekcija filma “Javna publika” zakazana je za četvrtak, 21. mart, s početkom u 19 časova.

Nekadašnja zvezda malih ekrana, Kastro, živi od stare slave i bavi se voditeljstvom. Vozač ga odvozi na žurku povodom useljenja njegove producentkinje i dugogodišnje prijateljice Natali, koja je kupila prelepu kuću nadomak Pariza. Njana sestra, Elen, ujedno i Kastrova bivše žena, takođe je pozvana na proslavu. Kad su bili mladi, delili su iste ideale, ali je uspeh učinio Kastra pragmatičnijim (i ciničnijim), dok je Elen ostala verna svojim uverenjima. Njihova ćerka Nina, koja je napisala knjigu inspirisanu životom svojih roditelja, im se takođe pridružuje. Dok je Kastro svedok vrtoglavog pada svoje popularnosti, Elen ga nagovara da u svoju emisiju pozove migrantkinju iz Avganistana.

Place publique, FRA, 2018, 99’ Režija: Agnès Jaoui Uloge: Agnès Jaoui, Jean-Pierre Bacri, Léa Drucker

Film “Pulen” biće prikazan u petak, 22. marta, s početkom u 19 časova.

Mladi političar Arno Žores se igrom slučaja pridružuje timu koji vodi izbornu kampanju jednog predsedničkog kandidata. On je asistent Anjes Karadžić, zadužene za odnose sa javnošću, moćne žene čije ga iskustvo privlači i fascinira. Ona ga ne štedeći uči taktici vođenja kampanje i uz nju svedoči brojnim igrama i rivalitetima između članova tima, da bi i u njemu samom porasla želja za beskrupuloznim penjanjem na lestvici moći.

Uloge: Alexandra Lamy, Finnegan Oldfield, Gilles Cohen

Projekcija filma “Lepotica i lepotice” održaće se u subotu, 23. marta dok je film “Kao dečaci” zakazan za nedelju, 24. mart, u 19 časova.

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: