U nezgodi koja se dogodila večeras oko 20 časova samo pukom srećom nije bilo teže povređenih. Sled događaja gotovo je filmski.

Maloletni muškarac koji poseduje probnu dozvolu, kretao se velikom brzinom od preko 100 na sat, Ulicom Otokara Keršovanija, na raskrsnici sa Zadružnom ulicom naleteo je na Pežo 206 u kom je bila trudnica.

Od siline udara, trudnica je ispala iz auta i završila u jendeku, a Merceses je nastavio i udario u parkirani Alfa Romeo i u banderu.

Vozač automobila u kom je bila trudnica navodno je imao alkohola u krvi, a prošao je sa povredom lakta. Maloletnik i njegova dva saputnika nisu povređeni. Trudnica je bila svesna i upućena je na dalje preglede i dijagnostiku.

Delovi su rasuti desetinama metara okolo, a automobili su potpuno smrskani. Komšije su nam rekle da su mislili da je automobil eksplodirao.

Autor: nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Drug Ilija
25/05/2019 00:24

Srbija traži najstroži zakon- doživotnu kaznu u radnim zatvorima, tipa kamenolomi i rudnici za Narko dilere i počinopce naj težih krivičnih dela!

zdrs
25/05/2019 01:16

Oduzeti dozvolu trajno i dati par godina zatvora za pokusaj ubistva. Previse idiota na ulicama..

droctagonapus
25/05/2019 07:11

Super. Maloletnik sa probnom dozvolom vozi 100km/h, pijani vozac drugog auta i trudnica koja nije bila vezana pojasom. Svi u prekrsaju.
Saobracaj nam je kriminalan. Kao da zivimo u Tanzaniji.