Željko Bulatović(1965) koji je ubijen sinoć u Ulici Braće Dronjak na Novom naselju otac je Aleksandra Bulatovića koji je javnosti postao poznat nakon ubistva Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu.

Lazarević je ubijen u sačekuši oktobra 2016. godine dok je upravljao svojim Golfom 7, a na njega su 24 metka iz Kalašnjikova ispalili Aleksandar Bulatović i Saša Vidović koji su ga presreli BMW-om X5 koji je nakon dela zapaljen.

Bulatović i Vidović su kao i Lazarević bili pripadnici ozloglašenih auto mafija, a Lazarević je pored toga držao i svadbeni salon sa ocem.

Ubijeni Miroslav Lazarević iz Istočnog Sarajeva je u oktobru 2009. godine osuđen je na tri meseca zatvora i novčanu kaznu od 5.000 maraka jer je kao član automafije od Vilima Karlovića iznudio 2.000 evra za vraćanje “Mercedesa”, vlasništvo Ministarstva odbrane BiH

Miroslavov otac Stjepan Braco Lazarević, takođe je pripadnik automafije iz Istočnog Sarajeva a hapšen je i zbog trgovine narkoticima. Za vreme suđenja Bulatoviću i Vidoviću navodno je slao pretnje advokatima.

Inače Aleksandar Bulatović je osuđen na 19, a Saša Vidović na 20 godina zbog ubistva Miroslava Lazarevića, ali je juče samo nekoliko sati pre likvidacije Željka Bulatovića bilo ponovoljeno suđenje Željkovom sinu Aleksandru i pročitane su završne reči.

Kod ubijenog Željka je inače pronađena veća količina novca i pasoš, a kada je likvidiran navodno se vraćao iz prodavnice. Pogođen je u glavu i ruku i podlegao je povredama na licu mesta. Nakon ubista grad je bio u blokadi. Ubica je navodno sninljen nadzornim kamerama

Motiv za ubistvo mogao bi biti opomena ili osveta o čemu spekulišu mediji u regionu.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Danilo
10/09/2019 16:03

I šta da na ovo kaže običan narod koji krene da prošeta…alo br, pod hitno da se ovakav šljam skloni sa ulica!

Iznogud
11/09/2019 09:11

Proterati sve ” poznate policiji od ranije ” iz N.Sada i Srbije. Ionako su državljani drugih država….