Претрага
Close this search box.

(FOTO GALERIJA) NS UŽIVO NA RIBLJOJ PIJACI Donosimo detaljan cenovnik: Ponuda bogata, a na tezgama dominira ovo POVRĆE

Foto: nsuzivo.rs

Nedeljni ručak se neće sam spremiti, a reporteri portala NS Uživo obišli su Riblju pijacu i za vas pogledali i uporedili cene. Cena voća i povrća se razlikuju od tezge do tezge, a kako kažu prodavci prodaja ide solidno.

VOĆE

Kilogram grožđa, crnog ili belog košta od 300 dinara. Kilogram banana košta od 200 dinara. Za kupovinu kilogram nektarina potrebno je izdvojiti od 250 dinara. Kruške koštaju od 150 dinara. Kilogram šljiva košta od 150 dinara. Pola kilograma aronije na akciji košta od 250 dinara. Limun košta od 300 dinara za kilogram. Jabuke se prodaju po ceni od 150 dinara, u zavisnosti od sorte. Kilogram pomorandže košta od 250 dinara. Malo pakovanje kupina košta od 200 dinara, a istu svotu novca je potrebno izdvojiti i za malo pakovanje malina. Kilogram smokvi košta 200 dinara. Kilogram lubenice košta od 40 dinara, parče košta 100 dinara. Kilogram dinje košta 35 dinara.

– Prodaja ide solidno, s obzirom na to da je sezona godišnjih. Prodaja ide najbolje subotom- rekla je prodavačica za naš portal.

Foto: nsuzivo.rs

POVRĆE

Najdominantnije povrće na Ribljoj pijaci je paradajz, kilogram košta od 200 dinara, a po ceni od 100 dinara, prodaje se onaj za sataraš. Krastavac na akciji košta 100 dinara, a normalna cena je od 200 dinara. Paprika, u zavisnosti od sorte košta od 200 do 250 dinara. Crni luk košta od 100 dinara, a ljubičasti od 150 dinara. Krompir košta od 100 dinara. Beli luk se prodaje po ceni od 100 dinara, za tri komada. Patlidžan se prodaje po ceni od 200 dinara, a može se pronaći i po ceni od 100 dinara. Tikvice koštaju od 150 dinara za kilogram. Kupus se prodaje po ceni od 120 dinara. Kukuruz se prodaje na komad po ceni od 60 dinara. Veza  za supu košta od 120 dinara. Brokoli košta od 500 dinara, a istu svotu novca je potrebno izdvojiti za karfiol. Blitva košta od 80 do 100 dinara. Mladi luk košta od 100 dinara. Šargarepa košta od 100 do 150 dinara. Cvekla košta od 100 dinara. Praziluk košta od 300 dinara. Keleraba košta od 80 dinara za komad. Šeri se prodaje u pakovanju i košta 500 dinara. Rukola se prodaje po ceni od 100 dinara, za sto grama. Raštan košta 100 dinara. Peršun i mirođija košta od 100 dinara za vezu. Kilogram španaća košta 600 dinara. Pasulj košta 500 dinara.

Kako smo se uverili, asortiman je bogat, a na pojedinim tezgama organske hrane zabeležene su gužve.

M.L.

Tagovi:

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti