Foto: Jelena Grlić

Simpatizeri FK Vojvodine, odštampali su pamflete na kojima se prema njihovim rečima, žale na navodnu dugogodišnju torturu od strane policije.

U uvodu pamfleta piše sledeće:

“Poštovani, Povodom dugodišnjeg neprincipijelnog ponašanja policije i selektivne primene zakona, zbog čega se svim građanima Novog Sada kojima je Vojvodina u srcu krše elementarna ljudska  prava i sloboba kretanja zagarntovana Ustavom Republike Srbije, imamo obavezu da upoznamo javnost  sa nelogičnostima u organizaciji utakmice i ujedno upozorimo da takve stvari više jednostavno ne možemo i nećemo da trpimo”.

Na kraju pamfleta, masnim velikim slovima je napisano sledeće:

“Ako mi na gostovanjima čekamo da stadion prvo napuste navijači domaćina, onda i naši gosti moraju sačekati da stadion prvo napuste navijači Vojvodine.”

“U suprotnom , po prvi put u 104 godine dugoj istoriji naše “Stare Dame” Vojvodina će protiv Crvene Zvezde po prvi put odigrati utakmicu na “Karađorđu” na kojoj neće imati podršku svojih pristalica.”

U potpisu pamfleta stoje Građani Novog Sada kojima je Vojvodina u srcu.

Autor: nsuzivo.rs

3 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
detelinara
17/08/2018 18:12

Koji navijaci? Onih 30 ?

Nik
17/08/2018 18:18

Svaka cast za ovu akciju i treba da se izbore Novosadjani za ovo, jer ovo je prolem s kojim se suocavaju vec godinama sta vise i decenijom. Titovi blizanci imaju mnogo privilegija i kad su gosti i kad nisu, a Novosadjani sve to moraju da trpe. Dosta je ovoga, treba da se za nesto izbori!
SUBOTA 20H, U 80. MINUTU STADION NAPUSTI, BOJKOT PODRZI!

Огњен
17/08/2018 18:51

Овој сува истина, жали боже за главоње који организују утакмице