Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) NACIONALNI PARK FRUŠKA GORA SINOĆ PROŠAO BEZ VEĆIH POSLEDICA Za danas najavljene nove padavine, čuvarska služba u pripravnosti

Foto: Ustupljene fotografije

Snažno nevreme sinoć je zahvatilo delove Srbije, a Republički hidrometeorološki zavod najavio je za danas novo naoblačenje sa kišom.

-Na osnovu informacija i fotografija dobijenih od čuvara prirode, uprkos sinoćnjem nevremenu, nije zabeležena značajnija materijalna šteta niti su pristizale prijave građana. Prema trenutnim saznanjima, Nacionalni park je prošao bez većih posledica. Ukoliko se ispostavi da postoje bilo kakvi faktori koji bi mogli ugroziti bezbednost građana i vozila, pravovremeno ćemo objaviti odgovarajuće upozorenje- poručili su iz NP “Fruška gora”.

Foto: Ustupljene fotografije

Tamo gde je kretanje po kolovozu bilo otežano, odnosno gde su stabla preprečila put, brzom intervencijom dežurne čuvarske službe, kretanje po kolovozu je ponovo omogućeno.

S obzirom da su najavljene nove padavine za danas, u slučaju da se desi nepogoda, drvo padne i prepreči vam put možete da kontaktirate policiju ili čuvarsku službu na broj  021-463-666.

Takođe, prema fotografijama koje smo dobili, možemo zaključiti da je na Panonskoj lepotici prisutna i magla, te se savetuje oprezna vožnja.

Foto: Ustupljene fotografije

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Jelena
03.07.2024 07:10

Gore nepogode po nacionalni park “Fruska Gora” nema od tih tzv. cuvara odnosno drvoseca . Cuvari prirode? Kako da ne!

Gost
Zoološki
03.07.2024 19:43

Ljudi se trude,a vi. Dignute guze i u pomoć.

Povezane vesti