Sastanak Centra za bezbednost istrage i odbranu DBA, održan je juče u restoranu “Žal za mladost”.

Predsednik DBA centra Stevan Đokić, govorio je o budućim projektima ovog centra. Na sastanku se posebno govorilo o projektima na polju humanitranog rada i prava i zaštite žena koje su pretrpele fizičko i psihičko nasilje kao i vršnjačkom nasilju.

Na tu temu svi prisutni članovi izneli su svoja mišljenja i ponudili najbolja rešenja. Diskusiju na ovu temu vodila je Aleksandra Pavlović, predsednica odseka 10, koji se bavi porodičnim nasiljem.

Na kraju radnog dela sastanka Stevan Đokić je uručio rešenje Nemanji Najvirtu.  Nemanja  je izabran za predsednika DBA za celu Vojvodinu, sa sedištem u Novom Sadu

U svom obraćanju Najvirt je rekao da će se truditi da poboljša rad ovog centra i da će dati sve od sebe kako bi omasovio članstvo i pokrenuo još projekata koji bi život u Novom Sadu i Vojvodini učinili boljim i bezbednijim

Šta je DBA?

Centar DBA je organizacija koja se bavi razvojem i unapredjenjem oblasti bezbednosti, istraga i odbrane.

Prvenstveno u privatnom sektorom u koji spadaju firme za obezbedjenje, detektivske agencije, telohranitelji, tehnička bezbednost, ali i sve ono što je pod okriljem države.

Orijentisani su i na edukaciju i obuku iz oblasti bezbednosti, istraga i odbrane kroz javne tribine, savetovanja, seminare, organizaciju edukativnih igara i radionica.

Takodje, kroz saradnju sa državnim institucijama, pojedincima i firmama centar radi na unapređenju i razumevanju sistema bezbednosti, istraga i odbrane.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments