Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) Počelo asfaltiranje dela ulice Sonje Marinković u Futogu

Foto: JKP "Put"

Posle višednevnih pripremnih radova, počelo je asfaltiranje dela ulice Sonje Marinković u Futogu. Novim asfaltom biće presvučen krak u dužini od 220 metara.
U Kovilju su nastavljeni radovi popravke tucanika na atarskom putu i uređenje autobuskog stajališta za pešake u ulici Branka Bajića.

Takođe su nastavljene popravke kolovoza u Štrosmajerovoj i Beogradskoj ulici u Petrovaradinu, kao i popravka sitne kamene kocke i tucaničkog kolovoza na Petrovaradinskoj tvrđavi. U Bockama se izvode pripremni radovi za asfaltiranje u Liparskoj i Ruzmarinskoj, kao i radovi na popravci rigola i ivičnjaka na spoju Jorgovanske i Jasminove ulice. U Bukovcu i dalje traju radovi na popravci tucaničkog kolovoza, kao i radovi na uređenju kolskih ulaza i pešačke staze kod nove zgrade Palate pravde u zoni Stražilovske i Maksima Gorkog. U bloku Hajduk Veljkove u toku je farbanje pešačkih prelaza, a na Bulevaru oslobođenja kao i raskrsnicama Temerinske sa Bore Stankovića, Bulevara oslobođenja sa Bulevarom Jaše Tomića i Radomira Raše Radujkova sa Stojana Novakovića izvedeni su radovi na održavanju saobraćajne signalizacije.

Foto: JKP “Put”

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti