(FOTO) SKUPŠTINA FK VOJVODINE: Nema kvoruma za smenu uprave

       
Nacionalist.rs

Večeras je u amfiteatru novosadskog SPENSA nastavljen rad vanredno zakazane Skupštine fudbalskog kluba Vojvodina na kojoj je bilo predviđeno izglasavanje poverenja aktuelnoj Upravi.

Potpredsednik Skupštine Dragan Veljkov utvrdio je broj prisutnih delegata 27 od 55 što nije bilo dovoljno za održavanje vanredne sednica Skupštine kluba.

Posle utvrđivanja kvoruma prisutnima je pušten kratak dokumentaran film u kojem je prikazano obraćanje Dušana Bajatović aktuelnog člana Upravnog odbora koji je po dolasku na tu funkciju obećao finansijsku stabilizaciju kluba i uspešne sportske rezultate.

Nacionalist.rs

Po završetku dokumentarca prisutnim delegatima i navijačima obratio se predsednik kluba ljubitelja navijača fudbalskog kluba Vojvodina Boris Priselac koji je prisutne upoznao sa nikada težom situacijom u kojoj se klub nalazi podsetivši da je od dolaska aktuelne Uprave u prelaznom roku dovedeno 16 igrača čiji je ceh najveći u dosadašnjoj istoriji kluba a da su tom prilikom davane ogromne svote novca za dovođenje igrača i komisije.
Da je sistem u raskolu svedoči činjenica da je tim napustilo 5 vrhunskih fudbalera i omladinskih reprezentativaca ali i 7 trenerskih stručnjaka. Najbolja slika krize u klubu je skor u domaćem takmičenju gde je Vojvodina nanizala 4 uzastopna poraza primivši 14 a davši samo 1 pogodak te se trenutno nalazi na 8. poziciji tabele. Članovima Uprave zamerena su i prazna mesta u svečanoj loži stadiona tokom utakmice sa Crvenom Zvezdom.

Navijači i članovi Skupštine zatražili su ovom prilikom da se grad Novi Sad i gradonačelnik Miloš Vučević uključe u rešavanje aktuelne krize u klubu.

Autor: Nacionalist.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Garisa
04/05/2019 09:11

Taj koji se nije pojavio, taj je resio neke zivotne probleme… Prodao se, dok mu klub trune…