Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) U toku popravka puta Budisava – Kovilj, počele pripreme za popravku kolovoza u ulici Save Kovačevića

Foto: JKP "Put"

Uz popravke i asfaltiranje ulica u gradu i prigradskim naseljima ekipe JKP “Puta” počele su popravku oštećenja na putu Budisava – Kovilj. Pored toga, za asfaltiranje se priprema biciklistička staza u Rumenačkoj ulici, od ulice Kornelija Stankovića do stare pruge, a u ulici Save Kovačevića u Novom Sadu počeli su pripremni radovi za popravku kolovoza.

U kraku ulice Sonje Marinković u Futogu uređuju se bankine a u Hopvskoj ulici u Novom Sadu popravljaju se oštećenja. U Bockama se izvode pripremni radovi za asfaltiranje Liparske i Ruzmarinske ulice a na spoju Jorgovanske i Jasminove ulice nastavljeni su radovi na popravkama rigola i ivičnjaka.

U Bukovcu su nastavljeni radovi na popravci tucanika u Ulici kralja Petra Prvog, kao na atarskom putu u Kovilju. Na Petrovaradinskoj tvrđavi su nastavljeni radovi na popravci sitne kamene kocke i tucaničkog kolovoza, a kod nove zgrade Palate pravde na uglu Maksima Gorkog i Stražilovske nastavljeni su radovi na uređenju saobraćajne površine i pešačke staze.

U Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, na Bulevaru oslobođenja, kao i raskrsnicama Savska – Sentandrejski put, Masarikova- Njegoševa i Stražilovska i Maksima Gorkog, izvedeni su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti