Претрага
Претрага
Close this search box.

(FOTO) VOZAČI, OPREZ Ovaj deo puta danas izbegavajte! Zatvorena traka na Bulevaru oslobođenju – stvaraju se gužve

Foto: Ustupljena fotografija

JKP „Parking servis” izvodi radove na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru oslobođenja, odnosno na potezu od Ulice Maksima Gorkog do Jevrejske ulice.

Usled delovanja korenskog sistema drveća kao i atmosferskih prilika parking mesta su u lošem stanju, što neminovno utiče na kvalitet i bezbednost parkiranja. Osim rekonstrukcije parkirališta, predviđeno je i uređenje i povećanje baštica oko postojećih stabala koja će biti u potpunosti sačuvana, što će im omogućiti nesmetan rast i razvoj.

Zaustavna traka na potezu od Makisma Gorkog do Jevrejske ulice je zatvorena, te se savetuje dodatna opreznost učesnika.

Foto: Screenshot

Podsećamo, JKP „Parking servis” i u prethodnom periodu rekonstruisalo parkirališta na Bulevaru oslobođenja i to od Bulevara Jaše Tomića do Bulevara kralja Petra Prvog (sa obe strane), na tom potezu urađeno je 350 parking mesta. Nakon toga rekonstruisana je i leva, neparna, strana, od Bulevara kralja Petra Prvog do Ulice Pap Pavla, kada je urađeno 130 parking mesta, kao i desna, parna strana (na potezu od Bulevara kralja Petra Prvog do Ulice Novosadskog sajma), kada je rekonstruisano 125 parking mesta za opšte korisnike i 7 parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom. Prošle godine urađena je deonica od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice, odnosno od Jevrejske ulice do Ulice Pap Pavla, što je podrazumevalo rekonstrukciju 105 parking mesta za opšte korisnike, od toga 5 parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti