(FOTO)FILMSKA POTERA NA LIMANU: Policija sa dugim cevima uletela u ulaz zgrade, uništen automobil

       

Večeras oko 20 časova došlo je do prave filmske potere na Limanu.

Kako nezvanično saznajemo od očevidaca, policija je sa nekoliko vozila bila u poteri za mladićima koji su u jednom momentu utrčali u ulaz zgrade na Bulevaru cara Lazara 25.

Policija je bila naoružana puškama i pištoljima.

Prilikom potere oštećen je jedan automobil kao i ulaz od zgrade. Policija je privela nekoliko osoba.

Mup se još nije zvanično obratio povodom ovog događaja.

Autor: nsuzivo.rs

4 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Drug Ilija
12/06/2019 06:51

Ako država želi da zaštiti običan svet, a krajnje je vreme moraju se doneti zakoni koji će držati narko dilere i počinioce teških krivičnih dela doživotno u zatvoru i to radnim uslovima! Ne dopustivo je da je običan čovek koji hoće mirno da prošeta sa svojom porodicom svakodnevni taoc i meta raznih kriminalaca! Srbijo vreme je za čišćenje od te vrste ljudskog dna!

Sorry mr Sudija
13/06/2019 09:20
Reply to  Drug Ilija

Sta ti znas sa dozivotnim robijama i glupostima, zato nam je tako i kako je, svi ste neke velike sudije dok vas ne uhvate u nekoj gluposti i onda molite boga sto lakse da prodjete. Ovakve stvari treba da se resavaju normalno , vasim drakonskim dozivotnim kaznama samo cvetajy narko bande jer svi zajedno rade i zaradjuju. Da je kao y portugalu i da je sve to legalno i kontrolisano, drugacije bi se sve odvijalo a ljudi drugacije ponasali.

Očevidac
12/06/2019 11:30

Nisu bilo sa puškama, već sa pištoljima, i nisu pobegli u ulaz nego su pobegli( zapravo odšetali) neki dečko i žena u pravcu limana 2. A čovek kojeg je taj mladić gađao je pozvao policiju i odveo ih valjda gore u stan.. kasnije su njega priveli, ali u kola hitne pomoći… i šteta je samo na autu… bolje obaveštavajte narod… ništa specijalno sem što je policija odmah reagovala

ZeR
13/06/2019 19:43
Reply to  Očevidac

ne obaziri se. klasicno novosadski, naduvavanje price i mrsenje popare.