Ana Mijailović (Instagram)

Omsehov festival lampiona, održava se večeras od 18 do 21 čas, naši sugrađani zabeležili su svaki trenutak ove manifestacije.

https://www.instagram.com/p/BpNG5jTBNWw/?hl=en&tagged=novisad

Cilj ovogodišnjeg Festivala lampiona je prikupljanje pomoći za opremanje Klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine – Betanije, za Odeljenje dečje hirurgije u Subotici, kao i za sredstva za novogodišnje paketiće za ugrožene mališane širom Srbije.

https://www.instagram.com/p/BpNCeVcBFHe/?tagged=novisad

https://www.instagram.com/p/BpNGQhbBZNj/?tagged=novisad

Fondacija “Osmeh na dar” do sada je organizovala 12 novogodišnjih akcija, s ciljem da pomogne socijalno ugroženu i bolesnu decu.

Svoju misiju širenja osmeha započeli su studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu 2006. godine, kako bi pomogli deci na Kosovu i Metohiji, ali ubrzo akcije su se proširile na teritoriju cele Srbije, čime se osmehova porodica značajno proširila.

View this post on Instagram

#osmehnadar #osmehovfestivallampiona #novisad

A post shared by Zorica Gajić (@kovrdzava_123) on

https://www.instagram.com/p/BpM_SNcAkOy/?tagged=novisad

Do sada su pomogli brojnim mališanima u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Obrenovcu, Kuršumliji, Čačku, Jagodini, Vojvodini i Kosovu i Metohiji, a ove godine Fondacija nastavlja svoju nasmejanu misiju iz Novog Sada, kako bi obezbedili još više osmeha!

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
fergguji
21/10/2018 23:39

Konacno i vi nesto lepo da objavite a ne samo crna hronika