Претрага
Претрага
Close this search box.

GIK: U Novom Sadu do 18 časova izlaznost 40,96 odsto! Sva biračka mesta su zatvorena, a tokom celodnevnog glasanja nije bilo prekida

Foto: nsuzivo.rs

Gradska izborna komisija saopštila je da je izlaznost do 20.00 časova u Novom Sadu 51.2 odsto upisanih birača u biračkom spisku.

-Zadnje rezultate izlaznosti saopštili smo u 18.00 časove. Nove podatke o izlaznosti nemamo, ali čim prvi glasački odbor bude saopštio rezultate, oni će javno biti iskazani na sajtu. Većih nepravilnosti nije bilo, odnosno onih koje su uticale na tok izbornog procesa, osim tehničkih stvari, u smislu da im je nedostajalo baterija, UV lampi i slično. Ni jedan birački odbor nije prijavio bilo kakvu nepravilnost koja je uticala na normalno održavanje i realizovanje izbora. U 20 časova svi birački odbori su zatvorili svoja glasačka mesta, što znači da nije bilo nikakvih produženja, odnosno da nije bilo nikakvih prekida na glasačkim mestima. 40,96 odsto procenata izlaznosti je zabeleženo do 18.00 časova. – rekao je na konferenciji GIK-a Milovan Šijakov, zamenik predsednika GIK-a.

nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti