Претрага
Претрага
Close this search box.

GRAD NOVI SAD BRINE O NAJSTARIJIMA: 250 penzionera na rehabilitaciji u banji Krupanj

Foto: Grad Novi Sad

Članica Gradskog veća za socijalnu zaštitu i brigu o porodici i deci Danijela Kostić posetila je grupu od 130 novosadskih penzionera koja od utorka, radi klimatsko – terapijskog odmora i oporavka, šest dana boravi u banji Krupanj. Prošle nedelje je ovu mogućnost iskoristilo 120 penzionera i to u okviru programa koji organizuje Udruženje penzionera Novog Sada, a finansira Grad Novi Sad.

– Grad vodi računa o svim svojim sugrađanima i naša obaveza je da pokažemo međugeneracijsku solidarnost i da se odužimo penzionerima na najbolji mogući način. Grad će nastaviti da podržava naše najstarije Novosađane, kroz projekte koji obezbeđuju unapređenje kvaliteta njihovog života – izjavila je Danijela Kostić.

Foto: Grad Novi Sad

Osim za ovaj program, Grad Novi Sad obezbedio je sredstva, za manifestaciju namenjenu starijim osobama pod nazivom „Sunčana jesen života”, kao i jednokratnu pomoć za 5 000 penzionera sa najnižim primanjima u iznosu od 10 000 dinara, koja će biti isplaćena u decembru.

nsuzivo.rs

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
29.10.2023 18:31

I to bas sad pred izbore, vucice srbine istorija ce ti suditi za sve ovo! 🙂

Last edited 3 Meseci Ranije by SNS Uzivo
Gost
Milanka
30.10.2023 08:50

Ja imam 64 godine zovem se Josic Milanka invslidski penzioner 32 god radnog staza 32 hiljade primam .
Znam licno da u Novom SADU NAMESTAJU KO CE DA IDE NAZALOST JER SAM STO PUTA SLALA ZAHTEV SA NALAZIMA I BOLESTI I NIKAD NISAM DOBILA !
SRAM IH BILO! I DALJE SITUACIJA ISTA.HTELA.BI RECI DA NAS POTKRADAJU I UDRUZENJA PENZIONERA GDE IDEMO NA DRUZENJA . NAPLACUJU KARTE ZA ULAZAK A PLUS PICE VODA ILI SOK KAFA JE JAKO SKUPA I NEDOBIJAMO RACUN DOKLE VISE OVAKO ! BOLI ME KAO CIVEKA PENZIONERA NEPRAVDA.I OTIMACINA ! HVALA VAM MILANKA NOVI.SAD

Povezane vesti