Претрага
Претрага
Close this search box.

GRADONAČELNIK ĐURIĆ PODELIO 100 PAKETIĆA Prvi čovek Grada: Uvek mi je drago kada u gostima imam najmlađe, vesele sugrađane (FOTO GALERIJA)

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić/ilustracija

Danas je u Gradskoj kući upriličen program za decu, a dodeljeno je i 100 novogodišnjih paketića. Program je započet uz pesme dečjeg hora “Do Re Mi”, nakon čega je realizovana priredba pod nazivom “Kuglolina”. Deda Mraz je upriličio ceo doživljaj, a pre poklona je gradonačelnik Milan Đurić svečano otvorio izložbu koja je bila realizovana tokom oktobra.

– Ovo je grupna izložba, a tri vrtića su dobitnici nagrade- “Palčica”, “Cvrčak” i “Familija”. Treba da budete ponosni. Meni je uvek drago kada u gostima imam najmlađe, vesele sugrađane. Ovo su lepe i radosne stvari za kraj godine. Mi smo u oktobru otvorili Dečiju nedelju pod sloganom “Veliko srce dece Srbije”, vi ste ti koji stvarno imaju veliko srce. Spomenuo bih da danas, osim nagrada, slede i pokloni. Osvrnuo bih se na temu, taj glavni slogan “Dečije nedelje”, to je ljubav, mir, empatija, tolerancija i poštovanje- nešto što moramo da se sećamo u svakodnevnom životu- rekao je prvi čovek Novog Sada i dodao:

Foto: Pavle Pejić

-Napomenuo bih jednu stvar da je Deda Mraz bio danas da uruči i 200 novogodišnjih paketića deci kojima su najpotrebniji u “Narodnoj kuhinji Crevnog krsta”. To je važna i humana stvar. Zahvalio bih se organizaciji “Životna inspiracija” koji organizuju “Dečiju nedelju” i želim im mnogo uspeha da nastave da rade. Grad je uvek tu da podrži dobre manifestacije.

Mališani su aktivno učestvovali u priredbi, a najveće oduševljenje je bilo kada su ugledali Deda Mraza.

M.L.

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti