U okviru redovnih poseta uspešnim privrednim subjektima u Novom Sadu, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je kompaniju ”Ninamedia” koja odnedavno posluje na novoj adresi, u Futoškoj ulici, u zgradi koja je namenski građena radi unapređivanja i modernizacije osnovne deltanosti ove kompanije.

”Ninamedia” je kompanija koja već 17 godina uspešno posluje u Novom Sadu, uz kontinuiran razvoj, tako da trenutno zapošljava oko 200 ljudi. Bavi se praćenjem medija, analizama medijskog sadržaja, prevodilačkim uslugama, medija monitoringom, arhiviranjem medijskog sadržaja, a od kraja 2007. godine istraživanjem tržišta i javnog mnjenja, implementiranjem novih softvera i metodologija u istraživačkim projektima.

“Raduje nas činjenica da su sposobni i uspešni ljudi iz Novog Sada stvorili velike kapacitete sa kojima idu u ovakve investicije. Ovaj objekat je procenjen na oko 3,5 miliona evra uloženih sredstava i kada vam neko kaže da će u Novom Sadu uložiti te pare, nemate pravo da ne pomognete i prosto, imate interes da podržite ovakvu investiciju”, rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

Osim konstantnog ulaganja u ljudske resurse, razvoj i primenu novih tehnologija, direktor kompanije Dragan Radić, istakao je i neophodnost ulaganja u infrastrukturu kao jedan od značajnih faktora kontinuiranog unapređenja poslovanja.  Novi poslovni centar Ninamedije je osnova na kojoj se temelji značajan deo razvojnih planova ove kompanije. Najmoderniji tehnički i tehnološki uslovi, osim što dodatno unapređuju kvalitet i efikasnost postojećih usluga Ninamedije, stvorili su uslove za formiranje NIMMA HUB-a, jedinstvenog poslovnog čvorišta u kome će se kroz saradnju sa partnerskim kompanijama regionalnom tržištu nuditi  integrisani odgovor na sve prisutnije potrebe savremenog poslovanja.

NIMMA HUB je projektovan kao inovativan i zaokružen pristup tržištu informacija i tržišnih komunikacija koji u fokus stavlja specifične potrebe krajnjih korisnika, bez obzira na veličinu i industriju kojoj pripadaju. Zajedno sa uspešnim partnerskim kompanijama zatvaramo krug pružajući usluge koje se temelje na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima u oblastima medija, medija monitoringa, istraživanja tržišta, strateškog komuniciranja, poslovnog savetovanja, razvoja i implementacije logističkih rešenja, istakao je Dragan Radić.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vuk
14/08/2018 01:35

Sto ovaj ne kaze kako je dosao do para? Prao pare za demokrate i miskovica, posle se samo presaltao na novu vlast… Placao devojke 12000din… Radile od 4 ujutro… Jedva cekam da pocne rat, al gradjanski, ne ovaj sa siptarima, pa da se rasciste neke stvari.